Deli Trio

Förnyade Sinuhe Deli öppnades i köpcentret Trio i Lahtis i november 2007. Sinuhe Deli erbjuder högklassiga deliprodukter, bakverk och nymalet kaffe mitt i det livliga köpcentret.

Stilmässigt är Sinuhe Deli ungdomligast och trendigast av sina syskon. Delidiskens breda sortiment erbjuder något för var och en. Rejäla sub-batonger när du är riktigt hungrig, sallader för vänner av en lättare diet samt wraps.

Delis kaffe

Kaffet kommer till oss som bönor. Vi erbjuder dem alltid som färska och nymalda. Vårt sortiment omfattar kaffe för många olika smaker. Den starka espresson är även huvudingrediensen för de många goda kaffedryckerna vi tillreder och smaksätter enligt dina önskemål. Till stressade shoppare serverar vi kaffet i take away-muggar. Då kan du behändigt njuta av kaffet medan du shoppar.

Deli Subs

Den en fot långa batongen som bakas i Sinuhes eget bageri fylls med delikatesser enligt dina önskemål. Förverkliga dina egna önskemål, sätt ihop din egen jättebatong och njut av den på plats eller ta den med dig.

Deli Wraps

På en mjuk vetetortilla breder vi färskost, sedan fylls den med delikatesser enligt dina önskemål och kryddas med smetana och eldig salsa. Den rullas ihop och den nya världens delikata snabbmat är klar. Alla wrap-portioner serveras med krispiga majschips. Portionen kröns med en kall dryck. Vårt sortiment omfattar, förutom traditionella läskedrycker, även olika safter och specialvatten.

Deli Salads

Av vårt rikliga sallatssortiment kan du komponera en salladsportion av det du tycker om och en så stor portion du vill ha. Förutom grönsaker hittar du i Delis salladspunkt även tonfisk, kyckling, kalkon, skinka och andra ingredienser för att pigga upp din sallad.

Välkommen och stoppa på välsmakande lunch på Trio Sinuhe deli.