Bageriet


Bageriet i Lahtis är byggt i början av 1970-talet. I samband med att produktionen ökat och utvecklats har lokalerna byggts ut flera gånger för att motsvara behoven. Bageriet i Kouvola grundades i början av 2008. För närvarande har företaget cirka 150 anställda. Sinuhe äger dessutom Koivulan leipomo (Koivulas bageri) i Kouvola.

Kundkretsen består till största delen av detaljhandlar, stormarknader och storkök. Därtill kommer näringsställen, bensinstationer samt de egna butikerna.

Sinuhes bagerier har en framträdande roll i sina ekonomiska regioner. Utöver hemorterna levererar bagerierna hälften av produktionen till matbutiker och varuhus i närliggande städer, till Helsingforsregionen, Mellersta Finland och Åboregionen. Vårt försäljningsområde är hela Finland.

I bagerierna tillverkas dagligen ett par hundra olika sorters produkter för att tillfredsställa den kvalitetsmedvetna konsumentens behov. Utöver bagerierna finns det en fabriksbutik bland fastigheterna och i Lahtis finns även en smakfullt inredd lunchrestaurang i samband med bageriet.